SMIJE I ON KIKSATI: Evo što je Samovojska govorio o Ruizu koji je potopio Hrvatsku!

FOTO:

Veliki Anton Samovojska ima jako puno fanova u Lijepoj našoj, ali i takva legenda ponekad zna napraviti pogrešku.

Naime, ovaj legendarni novinar i nogometni analitičar u najavi utakmice Španjolska – Hrvatska je prokomentirao vezni red Španjolaca. Rodri je od njega dobio pohvale, a Fabian Ruiz kritike. Nešto manje od dva sata nakon toga, Ruiz je demantirao izrečeno na za Hrvatsku najbolniji način.

“Nije mi dobar. Gledam vezni red PSG-a i u tom veznom redu… Hajde, Vitinha, dobar si, gledam Zaïre-Emeryja, ništa. Gledam Fabiana Ruiza, ništa. Sretan sam što Olmo ne igra jer Olmo nas je uništio”, rekao je iskusni stručnjak.

Ispostavit će se da je Ruiz bio igrač utakmice nakon što je asistirao za prvi gol na utakmici Alvaru Morati, a onda samo tri minute kasnije, u 32., povisio na 2:0 nakon što je prošao uz Luku Modrića i Marcela Brozovića i bez rješenja ostavio Josipa Šutala, kojemu je gurnuo kroz noge prije no što je lopta zatresla mrežu Dominika Livakovića.

Za svoj doprinos pobjedi Španjolske Ruiz je od Sofascorea dobio visoku ocjenu 8.9, najviše među svim sudionicima utakmice. Uz gol i asistenciju imao je 4/5 točno predanih dugih lopti i 4/5 dobivenih duela na tlu.

Komentari

komentara

« Povratak