SMIJEŠI SE FINA ZARADA: Ugledni europski klub želi kapetana Rijeke!

FOTO:

Rijeka još uvijek u ovom prijelaznom roku nije zaradila ni euro, a medijski napisi svaki dan pišu o golemom interesu za njezine igrače. Frigan, Labrović, Ampem i još neki igrači nalaze se na radaru europskih klubova.

Međutim, predsjednik Mišković postavio se čvrsto i ne želi puštati svoje ključne igrače za kikiriki. Već se pisalo o Friganu koji je bio na korak do Dinama, ali je klub iz Maksimira ohladio zahtjev Miškovića koji traži čak šest milijuna eura na ime odštete. Zbog toga su veće šanse kako će dotični završiti u inozemstvu jer Dinamo očito ne želi rušiti svoj rekord za ulazni transfer.

A vrlo lako iz Rijeke bi mogao otići kapetan Nediljko Labrović, inače sjajan vratar. Belgijski mediji pišu kako je interes za našeg reprezentativca pokazao tamošnji Anderlecht! Klub je u ovom prijelaznom roku ostao bez čak dva vratara. Bart Verbruggen otišao je u Brighton za 20 milijuna eura, dok je pred realizacijom transfer Hendrika van Cromruggea u Genk.

I, premda na Anderlechtovom popisu novih vratara ima još imena, a Labrović dosad nije bio na vrhu, ime Rijekina vratara spominje se sve ozbiljnije u tom kontekstu. Ističu belgijski mediji da je Labrovićeva cijena na Transfermarktu 2,8 milijuna eura, a prema saznanjima Germanijaka Anderlecht bi Rijeci bio spreman platiti između tri i četiri milijuna eura, naravno, ako se odluči ozbiljno krenuti po Labrovića.

Komentari

komentara

« Povratak