SMIJEŠNO OPRAVDANJE: Sarri objasnio detalje nesporazuma s Arrizabalagom!

FOTO:

Finale engleskog Liga kupa je nakon izvođenja jedanaesteraca pripalo Manchester Cityu. Međutim, glavna tema je do sad ne viđeno ponašanje mladog vratara Chelsea.

Sarri dao smiješno objašnjenje

Nakon 90 minuta i dva produžetka, rezultat susreta momčadi Chelseaja i Manchester Cityja i dalje je bio 0-0. Boljim izvođenjem jedanaesteraca, momčad Pepa Guardiole uzela je naslov pobjednika engleskog Liga kupa.

Ipak, glavna tema sportskih medija je ponašanje mladog Chelseajevog vratara Kepe Arrizabalaga. On je pred sam kraj drugog produžetka zbog lagane ozljede primio liječničku pomoć. Trener Maurizio Sarri odlučio ga je povući s terena i u igru staviti iskusnog Willyja Caballera. Međutim, Kepa je izazvao pravo iznenađenje odbivši izaći!

Iako je Sarri zbog ovakvog poteza svog vratara bio vidno iznerviran, nakon utakmice je dao pomirljivo objašnjenje:

„Igrali smo jako dobro, sve do izvođenja jedanaesteraca. Bio je to veliki nesporazum. Dogodila se zabuna tijekom zamjene – preko radija sam mislio da čujem da Arrizabalaga ima problema s grčevima i da ne može braniti jedanaesterce. On je onda rekao da nema problema i bio je u pravu što je ostao na terenu.”

ŠOK ZA NAŠEG TRENERA: Slaven Bilić doživio teški udarac u trenerskoj karijeri!

BJELICA NAKON NOVE POBJEDE: “Sutra idem na specijalni zadatak!”

Komentari

komentara

« Povratak