SNAŽNA IZJAVA NAKON VAŽNE POBJEDE: Evo što je izbornik Dalić poručio reprezenativcima

FOTO:

Hrvatski izbornik, Zlatko Dalić, sigurno može biti zadovoljan odrađenim prijateljskim susretima jer je Hrvatska svladala Sjevernu Makedoniju 3:0 te Portugal 2:1, i to u gostima.

Nakon utakmice Dalić je bio oduševljen, ali naravno, spušta loptu jer ne želi stvarati euforiju:

“Čestitam dečkima na svemu što je bilo danas, ali ovo je bila samo prijateljska utakmica, dobar putokaz, ništa više, nema stvaranja euforije. Dobar put, ali moramo ostati mirni i pokušati ovo napraviti za sedam dana. U prvom smo imali dosta šansi, a u drugom su dobro odigrali igrači koji su ušli”, rekao je Dalić pa komentirao nastupe Marina Pongračića, Luke Sučića i Nikole Vlašića.

“Pa dobro, imali su sedam dana dobrih treninga. Pongračić i Šutalo su bili dobri u paru, zaista sjajni. Sučić je zamijenio Luku i igrao jako dobro. Baturina je osjetio mišić pa ga nismo htjeli forsirati, inače bi dobio šansu. Pred nama je sedam teških dana treniranja”, dodao je izbornik.

Momčad izbornika Zlatka Dalića iz Portugala će otputovati u Njemačku, gdje ju u subotu u 18 sati na Olimpijskom stadionu u Berlinu očekuje prva utakmica protiv Španjolske. Uz te dvije reprezentacije, u skupini B nalaze se također Italija i Albanija.

BOMBETINA U MAKSIMIRU: DINAMO DOVODI NAPADAČA KOJI VRIJEDI ŠEST MILIJUNA EURA!?

Komentari

komentara

« Povratak