SNIMKA ISPLIVALA U JAVNOST: Predsjednik Reala opleo po najvećim klupskim legendama!

FOTO:

Navijačima Real Madrida neće se svidjeti snimka koja je nedavno isplivala u javnost. Na njoj predsjednik „kraljeva“, Florentino Perez pljuje po klupskim legandama…

Snimka koja je šokirala javnost

El Confidencial danas je objavio snimku razgovora snimljenog 2006. godine. Na njoj predsjednik Real Madrida Florentino Perez žestoko kritizira klupske legende Raula i Ikera Casillasa.

„Casillas nije vratar za Real. On to nije nikada ni bio i naš je veliki promašaj. Problem je u tome što ga navijači obožavaju, pričaju s njim. Nije mi jasno zašto ga toliko brane.”, rekao je Perez o “Svetom Ikeru” pa nastavio:

„Casillas je najveća prevara u Realu, a druga je Raul. Raul je zapravo najveća prevara. On misli da je klub njegov i da se u Realu sve događa zbog njega. Svojim negativnim ponašanjem uništava moral suigrača i klub”

Inače, Casillas je za Real sakupio impozantnih 725 nastupa. Općenito, smatra se jednim od najvećih vratara svih vremena. S Realom je uzeo pet naslova prvaka Španjolske, dva kupa, četiri superkupa, tri Lige prvaka, dva europska superkupa… Osim toga, Iker drži rekord kao vratar s najduljim nizom utakmica bez primljenog gola (57). Također, igrač je s najviše uzastopnih sezona igranja u Ligi prvaka, njih čak dvadeset (od toga je u čak 19 nastupio u knock-out fazi). Vratar je s najviše obranjenih jedanaesteraca u Ligi prvaka…

S druge strane, Raul je jedan od miljenika i najvećih igrača u povijesti Reala, za koji je nastupio ukupno 741 put i postigao 324 gola.

Komentari

komentara

« Povratak