ŠOK I NEVJERICA U ITALIJI: Državom hara koronavirus, slavni prvoligaš uskoro počinje s treninzima!

FOTO:

Država Italija je doslovno na koljenima zbog situacije s koronavirusom, liječnici se bore svim silama da spae živote oboljelih ljudi. Nogometna Serie A je također naglo prekinuta zbog izvanrednog stanja, stanje na Apeninima je vrlo loše, a Italija je zemlja koja je nakon Kine najviše pogođena virusom.

Međutim, očito ovakvo stanje u kojem je zaraženo preko 40 tisuća ljudi nije dovoljno ozbiljno čelnicima talijanskog Napolija. Trener Gennaro Gattuso obavijestio je svoje igrače kako im treninzi u Napolju počinju već 25. ožujka! Glavne zvijezde su već prije bile u sukobu oko plaće s predsjednik De Laurentisom, ovaj potez će ih još više dodatno razbjesniti.

Čelnik čovjek Napolija je ovakvim ponašanjem jasno pokazao da mu je bitan samo novac a ne zdravlje svojih igrača. Klubovima je savjetovano da treninge i sve aktivnosti zaustave barem do travnja iako je jasno da se tada situacija neće smiriti.

Nogometni svijet je zgrožen ovakvim ponašanjem, Dries Mertens i ostali važni igrači vrlo vjerojatno bi mogli napustiti grad podno Vezuva nakon završetka ove sezone.

U DINAMOVOM DRESU POKAZIVAO JE SREDNJI PRST NAVIJAČIMA. ZNATE LI GDJE JE DANAS?

Komentari

komentara

« Povratak