ŠOK NA DAN UTAKMICE: Hajduk dobio veliki udarac!

FOTO:

Danas je na rasporedu zaostali derbi između Hajduka i Dinama, a u pitanju je deveto kolo HNL-a. No, na dan utakmice stigao je veliki udarac za Splićane.

Naime, sada već bivši kapetan kadetske momčadi Hajduka, Luka Kapulica, kompletirao je transfer u Goricu! U pitanju je jedan od najvećih talenata svoje generacije u Hrvatskoj:

“Jako sam sretan i zadovoljan što je sve dogovoreno, što sam postao član HNK Gorice”, rekao je Kapulica za klupske stranice.

“Predsjednik je izrazio snažnu želju da dođem ovdje, svidio mi se projekt koji su mi ljudi iz Gorice predstavili i zapravo je odluka bila lagana”, dodao je Kapulica, za kojega vodstvo Gorice kaže da je u “posljednjih šest godina jedan od najdarovitijih igrača u omladinskoj školi Hajduka”.

“Nogomet sam počeo igrati kao šestogodišnjak u NK Pomaku, jednom kvartovskom klubu u Splitu, a s 11 godina otišao sam u Hajduk, iz kojega sam dolazim u Goricu. Prošao sam u posljednje vrijeme reprezentacije od U-15 do U-17. Ako bih se opisivao kao igrača, rekao bih da mi se sviđa igra Marcela Brozovića, pogotovo njegova količina trke, budući da i ja mogu puno trčati”, izjavio je.

NAVIJAČI U DELIRIJU: DINAMO ZAGREB DOGOVORIO VELIKO POJAČANJE!

Komentari

komentara

« Povratak