ŠOK NA KAJZERICI: Lokomotiva prodala ključnog igrača!

FOTO:

Silvijo Čabraja i njegova Lokomotiva ove sezone dobivaju puno hvalospjeva na račun lijepe igre, a definitivno i zbog toga jer su postali ‘crna mačka’ gradskom suparniku Dinamu.

A biti trener Lokomotive zaista nije jednostavno. Klub s Kajzerice redovito ostaje bez ponajboljih igrača u praktički svakom prijelaznom roku, ali uvijek iz svog dvorišta iščupaju neke nove klince koji vrlo brzo pokažu da su materijal za prvu ligu.

Ljetos je tako Čabraja ostao bez Kačavende i Stojkovića, prije početka drugog dijela sezone Kajzericu je napustio i Tuci, a sada bi, prema informacijama Germanijaka, trebao ostati i bez Silvija Goričana.

Naime, na adresu Lokomotive sletjela je ponuda Rubin Kazanja te bi brzonogi krilni napadač uskoro svoje talente trebao odnijeti u Rusiju. Visina odštete zasad se drži u tajnosti, ali nema sumnje kako je cifra sedmeroznamenkasta, dok nakon ovih vijesti povratak Lirima Kastratija postaje puno jasniji…

Silvio Goričan u Lokomotivu je stigao sada već davne 2014. iz NK Zagorca, a prije nego što se ustalio u prvoj momčadi Lokosa odradio je posudbe u Rudešu, Jarunu i Inter Zaprešiću. Dosad je za prvu momčad kluba s Kajzerice skupio 83 nastupa uz 12 pogodaka u svim natjecanjima, a posebno su impresivne bile njegove izvedbe krajem prvog te početkom drugog djela sezone. U velikoj 3-0 pobjedi protiv Dinama upisao je dvije asistencije, dok je prethodno zabijao protiv Istre 1961 (3-0) te Hajduka (1-1).

Komentari

komentara

« Povratak