ŠOK NA OPUS ARENI: Zoran Zekić dobio otkaz u Osijeku! Evo tko mu je presudio…

FOTO:

Pomalo nevjerojatne vijesti dolaze nam iz istočne Hrvatske. Naime, Sportske novosti ekskluzivno doznaju kako je Osijek odlučio uručiti otkaz Zoranu Zekiću!

Dan nakon što je s momčadi pobjedom nad Rijekom osigurao novi, osmi uzastopni, izlazak u Europu, treneru koji je u ovih sedam mjeseci ispunio sve što se od njega tražilo i očekivalo, čak i više od toga, hladno je i bez imalo emocija poručeno da je bivši. Odnosno, da će voditi momčad još u zadnjem kolu protiv Varaždina i da će nakon toga suradnja završiti.

Suradnja koja je, prema onome u što su se u listopadu prošle godine kleli predsjednik kluba Ferenc Sakalj i direktor Vlado Čohar, trebala biti dugoročna. No, nakon toga u klub su doveli novog sportskog direktora, Portugalca Josea Bota i očito se sve promijenilo.

SN doznaju kako je odluku o Zekićevoj smjeni inicirao upravo sportski direktor Boto, a uprava je to prihvatila. Uglavnom, prvi potezi Portugalca u Osijeku za sada nemaju prolaznu ocjenu. Doveo je Almašija koji se nije pokazao igračem za Osijek i dogovorio Soldu iz Dinama, koji se još uvijek ne može tretirati pojačanjem, a sada je dao otkaz Zekiću.

Navijačima Osijeka samo se valja nadati da Portugalac zna što radi, ali kako god, ostaje gorak okus zbog otkaza treneru koji je napravio rezultat, razvio igrače i kojemu je Osijek više od kluba.

Komentari

komentara

« Povratak