ŠOK NAKON PORAZA: Evo što je izjavio Lino Červar!

FOTO:

Hrvatska rukometna reprezentacija iznenada je izgubila dvoboj protiv Argentine na Svjetskom prvenstvu koje se igra u Egiptu. Nakon utakmice prve reakcije su imali Lino Červar i Ivan Čupić, a čini se kako će naši ostati bez izbornika.

“Nikome nije drago izgubiti. Nismo dobro igrali, jako sam iznenađen. Bio sam uvjeren da ćemo danas biti dobri. Za mene je ovo razočarenje. Moramo preuzeti odgovornost bez obzira na sve. Ovo je za mene nedopustivo. Mislim da je vrijeme da me netko zamijeni na ovom mjestu. Više ne mogu dalje. 250 nastupa imam u reprezentaciji. Nakon prvenstva odlazim. Nakon ovakve utakmice nije u redu da izbornik ostane.”, rekao je Lino pa potom dodaje:

“Snosim odgovornost. Ne bježim od toga. Žao mi je što tako odlazim, ali to je definitivna odluka. Dat ću potporu novom izborniku. Jako mi je žao zbog večerašnje utakmice. Sve je bilo u pristupu. Argentina je imala više želje, mi nismo gladni pobjeda. Život ima uspona i padova, nikoga ne krivim, ali HRS mora naći drugog izbornika. Odluku neću promijeniti, mislim da je vrijeme za novog čovjeka. Možda se izvučemo protiv Danske, ali govorim za budućnost.”

Dvoboj protiv Danske na rasporedu je u ponedjeljak s početkom u 20:30.

Komentari

komentara

« Povratak