ŠOK TRANSFER: Evo gdje odlazi jedan od najvećih Hajdukovih talenata!

FOTO:

17-godišnji Marko Brkljača jedan je od najboljih mladih igrača u omladinskoj školi Hajduka. No, on će nakon gotovo osam godina napustiti Hajduk.

To su ionako prije više od mjesec dana potvrdili iz Hajduka: „Želim pojasniti situaciju vezanu uz Marka Brkljaču. On i njegovi predstavnici nisu prihvatili našu ponudu i Marko će na ljeto postati slobodan igrač. Prvu ponudu smo mu dali prije deset mjeseci, međutim njegovi roditelji i predstavnici imali su nerealne zahtjeve. Smatram da smo mu kao klub pokazali poštovanje, on je ovdje deset godina, dva puta je bio na pripremama s prvom momčadi i gotovo godinu dana trenirao je s prvom momčadi. Uvijek mi je u razgovorima govorio da želi ostati u Hajduku, ali njegovi predstavnici pred nas su postavili nerealne zahtjeve kojima nismo mogli udovoljiti. Dali smo mu najbolju moguću ponudu, jednaku onima koje dajemo ostalim Top talentima iz naše Akademije“, rekao je Nikoličius za Hajduk digital.

A danas stižu nevjerojatne vijesti. Naime, Dalmacija news piše kako će Marko Brkljača karijeru nastaviti u Lokomotivi! Veliki talent Hajduka, koji je ove zime odbio produljiti ugovor s Bijelima te je na tu temu izjavu za klupsku TV dao i sportski direktor Mindaugas Nikoličius, prema svemu sudeći neće u inozemstvo kao što su mnogi pretpostavljali.

U Hajduku su gospodski postupili prema mladom Brkljači, jer on do isteka ugovora normalno trenira te ga se nije kaznilo prebacivanjem na tribine ili nizanjem kilometara na Marjanu.

Iako je na Poljudu tinjala nada da će ga klub ipak uspjeti uvjeriti da ostane i da će pored igrača kao što su Livaja, Kalinić i Krovinović dodatno napredovati, izgleda kako se Brkljača odlučio na put koji se prije njega pokazao uspješnim Ivi Grbiću koji je prije četiri godine odlučio na isti korak.

Komentari

komentara

« Povratak