ŠOK U EUROPI: Imaju 150 tisuća zaraženih ali vraćaju navijače na stadione?!

FOTO:

Nogomet se polako vraća na zelene travnjake, njemačka Bundesliga je već počela s natjecajem, većina liga će uskoro krenuti idućih tjedana. Dok velika većina nacionalnih prvenstava namjerava sezonu završiti bez gledatelja, turski nogometni Savez očito ima drugačiju ideju!

Naime, turska liga bi se trebala nastaviti 12. lipnja pred praznim tribinama ali predsjednik Saveza Nihat Ozdemir je izjavio kako se nada povratku navijača već u mjesecu srpnju. Šokiralo je to mnoge kada se zna da Turska ima preko 150 tisuća slučajeva zaraze koronavirusa te preko 4000 tisuća preminulih osoba.

“Naš glavni cilj je završiti sezonu, inače će biti problema. Planiramo za početak igrati bez navijača, ali ako sve bude OK, možda ćemo u srpnju odigrati utakmice s navijačima” – rekao je Ozdemir za tamošnje medije.

Turci su inače među posljednjima zaustavili svoje prvenstvo, dio prvoligaša se ne slaže s predsjednikom te smatra kako još nije vrijeme za nastavak.

“Liga je suspendirana kad je bilo samo nekoliko slučajeva pozitivnih na koronavirus, a sada se žele nastaviti natjecanje s tisućama zaraženih. Ne mogu razumjeti zašto” – izjavio je neugodno iznenađeni trener Sivasspora Riza Calimbay.

ŽRTVA HAKERSKOG NAPADA: INTERNETOM KRUŽE 18+ FOTOGRAFIJE DILETTE LEOTTE!

VELIKA POMOĆ U DOBA KRIZE: Hajduk će od transfera četvorice bivših igrača zaraditi preko milijun eura!

Komentari

komentara

« Povratak