ŠOK U ITALIJI: Nogometaš Juventusa opet dobio koronavirus!

FOTO:

Noćna mora u Italiji se nastavlja. Iako je nedavno objavio kako se oporavljaju od zaraze koronavirusom, zvijezda Juventusa Paulo Dybala i njegova djevojka Oriana Sabatini opet su pozitivni na virus.

“Na dan 21. ožujak napravili smo test na koronavirus i bili smo pozitivni. Prije tri dana napravili smo novi test koji je bio negativan. Nakon toga smo napravili još jedan, koji je također bio negativan, no ovaj posljednji se vratio pozitivan. I dalje smo zaraženi i iskreno ne znam kako djeluje. Jedan test je pozitivan, a drugi negativan”, otkrila je njegova djevojka.

Podsjetimo, Dybala se zarazio nakon što je virus prvi put u Juventusu registriran kod braniča Daniele Ruganija i njegove djevojke, a potom i kod francuskog veznjaka Blaise Matuidija.

“Osjećam se mnogo bolje nakon što sam prije par dana imao snažne simptome. Danas ih ne osjećam, mogu se kretati i pokušat ću nastaviti s treninzima. Kad bih prošlih dana pokušao trenirati, vrlo brzo sam se umarao. Nisam imao daha i ništa nisam mogao. Poslije samo pet minuta bih osjećao težinu i bol u mišićima pa sam morao prestati. No sad sam bolje, kao i moja djevojka”, rekao je Dybala 27. ožujka.

Činilo se da se oporavio, no sada će Argentinac opet morati 14 dana u karanteni, a vjerojatno će biti podvrgnut i novim testovima.

Komentari

komentara

« Povratak