ŠOK U RUDEŠU: Silvio Marić napustio klub! Brzo pronađen novi sportski direktor…

FOTO:

Povratnik u prvu hrvatsku ligu, NK Rudeš, danas je objavio na društvenim mrežama kako je došlo do velike promjene unutar kluba.

Iz kluba je otišao Silvio Marić! Legendarni igrač Dinama radio je na poziciji sportskog direktora godinu i pol dana i uveo je klub u elitni razred hrvatskog nogometa.

“Ovim putem obavještavamo sve naše navijače kako je došlo do prekida suradnje od strane NK Rudeša i našeg dosadašnjeg sportskog direktora Silvija Marića. Naravno, nakon svih prekrasnih i zajednički ostvarenih velikih uspjeha, suradnja je prekinuta i zajednički je zaključak bio da svatko krene svojim putom”, objavio je Rudeš.

“Nažalost, to je u nogometu tako. Napravili smo vrhunski rezultat i uživao sam u Rudešu. Klubu želim puno uspjeha i neka ispuni ciljeve koje smo imali. U svakom slučaju, Rudeš će u meni imati velikog navijača”, poručio je Silvio Marić.

Ovaj dio posla sada će preuzeti operativni predsjednik Josip Šimunić, koji je i prilikom promocije na čelnu poziciju kluba bio zamišljen kao prvi operativac. “Prije svega, svakako želim zahvaliti Silviju Mariću na vrhunski odrađenoj prošloj sezoni, koja nas je i vratila u društvo najboljih hrvatskih klubova, ali i energiji koju je donosio u klub.

Naravno, Mariću želimo puno uspjeha u svim budućim projektima, a vjerujem da će mu i iskustvo skupljeno u Rudešu biti od velike pomoći. U svakom slučaju, naš klub ide u pravom smjeru i veselimo se skorom početku nove sezone”, riječi su predsjednika NK Rudeša Josipa Šimunića.

Komentari

komentara

« Povratak