ŠOK U TABORU VATRENIH: Hrvatski reprezentativac napustio Euro zbog ozljede!

FOTO:

Loše vijesti dolaze iz tabora hrvatske nogometne reprezentacije. Naime, Dalić i društvo ostali su bez jednog igrača.

U pitanju je 26-godišnji Nikola Vlašić! Kako piše na društvenim mrežama, igrač talijanskog Torina napustit će kamp reprezentacije i propustiti ostatak Europskog prvenstva u Njemačkoj zbog ozljede mišića:

“Vlašić je zadobio ozljedu na treningu te je s liječnikom dr. Sašom Jankovićem danas obavio pregled magnetskom rezonancijom na kojoj je ustanovljena manja ruptura mišića.

Izbornik Zlatko Dalić je u dogovoru s Vlašićem i liječničkom službom donio odluku da će Nikola napustiti kamp reprezentacije jer mu ozljeda ne dopušta da tijekom Eura konkurira za utakmice”, stoji u službenom priopćenju HNS-a.

“Nikola je uložio jako puno truda i energije kako bi pomogao reprezentaciji na Euru i zato mi je jako žao zbog ove ozljede mišića koju je zadobio. Svjesno smo prihvatili određeni rizik jer smo imali prošireni roster s 26 igrača, a Nikola je integralni dio ove ekipe, kao što je on sa svoje strane htio biti dio ekipe na velikom natjecanju.

Nažalost, dogodila se druga ozljeda i mogu Nikoli samo zahvaliti na ogromnom trudu te mu poželjeti brz oporavak te da se na teren vrati u svom najboljem izdanju”, izjavio je Dalić za HNS.

Komentari

komentara

« Povratak