ŠOK ZA ARGENTINCE: Dva bitna argentinska igrača suspendirana za utakmicu s Hrvatskom

FOTO:

Hrvatska će u polufinalu Svjetskog prvenstva igrati protiv Argentine, koja je boljim izvođenjem jedanaesterca izbacila Nizozemsku.

Hrvatska i Argentina za finale igraju u utorak od 20 sati. Bila je ovo dramatična utakmica u kojoj se Nizozemska vratila nakon zaostatka od 2:0, ali nije uspjela izvesti preokret.

Argentinci će u polufinalni dvoboj ući oslabljeni. Njihova dva igrača su protiv Nizozemske dobila drugi žuti karton na turniru što im je automatski donijelo jednu utakmicu suspenzije. Jedan od njih je Marcos Acuna, 31-godišnjak iz Seville i prvi izbor na lijevom beku.

Drugi je Gonzalo Montiel, suigrač iz Seville koji igra na desnoj strani. On je za Argentinu odigrao tri utakmice dosad na turniru, a započeo je onu protiv Meksika, dok je protiv Nizozemske bio jedan od izvođača penala.

Podsjetimo, u polufinalu se žuti kartoni “brišu”. To znači da će oni igrači koji su dosad na turniru zaradili samo jedan žuti karton ući u polufinale čistog dosjea. U slučaju da u polufinalu dobiju samo jedan žuti karton, moći će igrati finale/utakmicu za treće mjesto. Naravno, u slučaju da dobiju crveni karton, propustit će finale/utakmicu za treće mjesto.

Komentari

komentara

« Povratak