ŠOK ZA DINAMO: I oni ostali bez igrača zbog reprezentacije!

FOTO:

Početkom ove godine imat ćemo dva velika natjecanja, a to su Azijsko nogometno prvenstvo i Afrički kup nacija. Zbog velikog broja izostanaka neki europski klubovi će se zaista naći u ozbiljnim problemima.

A poziv u reprezentaciju Irana dobio je igrač Dinama, Sadegh Moharrami. Moharrami će tako sasvim sigurno propustiti početak drugog dijela sezone SuperSport HNL-a. Neće ga biti u zaostalom susretu četvrtog kola protiv Lokomotive, koji je na rasporedu 23. siječnja, a ovisno o uspjehu Irana, mogao bi propustiti i tri utakmice nakon toga.

Moharrami je u prvom dijelu sezone bio važan član Dinamove momčadi. Nastupio je u 26 utakmica, od čega u 21 od prve minute. Ipak, izvjesno je da ga u drugom dijelu očekuje manja uloga u sastavu jer Sergej Jakirović na poziciji desnog beka vidi Stefana Ristovskog, koji je dosad imao manjih problema s ozljedama, a povremeno je morao igrati i kao stoper.

Moharrami je četvrti igrač iz SuperSport HNL-a koji će u siječnju biti na reprezentativnom natjecanju. Hajdukov Isamel Diallo (Obala Bjelokosti), Rijekin Emmanuel Banda (Zambija) i Varaždinov Lamine Ba (Mauritanija) igrat će na Afričkom kupu nacija.

Ostaje za vidjeti hoće li Dinamo dovesti novog igrača na njegovoj poziciji..

Komentari

komentara

« Povratak