ŠOK ZA SUSJEDE: Jedan od najboljih Srba propušta Europsko prvenstvo!

FOTO:

Srbija se kvalificirala na Europsko prvenstvo nakon čak 24 godine! Te davne 2000. godine na Euru u Belgiji i Nizozemskoj zauzeli su drugo mjesto u skupini C gdje su još bili Španjolska, Norveška i Slovenija. U četvrtfinalu su teško stradali od domaće Nizozemske koja ih je razbila s visokih 6:1.

24 godine poslije Srbi su se vratili na Europsko prvenstvo. Ždrijeb ih baš nije mazio s obzirom da su u skupini C za protivnike dobili jaku Englesku, neugodnu Dansku i Sloveniju. Euro otvaraju 16. lipnja okršajem protiv Engleske. Jedini međusobni susret imali su početkom lipnja 2003. u Leicesteru kada je Engleska slavila 2:1.

A na Euru u Njemačkoj izgleda nećemo gledati još jednog sjajnog nogometaša. Naime, na utakmici između Seville i Athletic Bilbaoa došlo je do teške ozljede 32-godišnjeg Nemanje Gudelja! Da ne ide u Njemačku prenose upravo srpski mediji.

Sevilla je danas objavila kako je Gudelj odradio dva testa na kojima je ustanovljeno kako je došlo do kidanja meniskusa lijevog koljena te kako će Srbin u narednim danima biti podvrgnut operaciji.

Podsjećamo, Europsko prvenstvo trajat će od 14. lipnja pa sve do 14. srpnja kada će se održati veliko finale u Berlinu.

Komentari

komentara

« Povratak