ŠOKANTNA OBJAVA: Jedan od najboljih igrača na svijetu završava karijeru nakon Eura!?

FOTO:

Gareth Bale jedan je od onih koji su obilježili prošlo desetljeće u nogometu, a njegov transfer iz Tottenhama u Real Madrid 2013. godine zaista je bio spektakularan.

Velšanin se itekako isplatio ‘Kraljevima’ jer je zabio neke ključne golove, ali ljubav je naglo pukla prije nekoliko sezona. No, izgleda kako je i gotova njegova ljubav prema nogometu. Naime, Marca tvrdi kako će Gareth Bale nakon europskog prvenstva reći zbogom nogometu!

Velški reprezentativac trenutno je na posudbi u Tottenhamu, ali izvjesno je da čeka povratak u Real Madrid, u koji je stigao Carlo Ancelotti. Bale i Ancelotti dobro su se slagali u Ancelottijevom prvom mandatu u Realu, ali Marca tvrdi da ni to neće pokolebati Baleovu odluku.

Marca piše kako je Bale u nogometu sretan jedino kada igra za reprezentaciju Walesa. Teško je pronalazio motivaciju za nogomet i dok je bio u Tottenhamu prošle sezone, iako je odigrao nekoliko sjajnih utakmica. Bale planira odigrati Europsko prvenstvo i nakon toga završiti s igranjem nogometa te se posvetiti golfu.

Wales je u skupini s Italijom, Švicarskom i Turskom.

Komentari

komentara

« Povratak