ŠOKANTNE VIJESTI U TABORU VATRENIH: Stoper Vatrenih igrao utakmicu a bio zaražen koronavirusom!

FOTO:

Loše vijesti stižu nakon remija s Turskom, liječnika služba je nakon testiranja utvrdila da je jedan Vatrenio bio pozitivan! Riječ je o današnjem kapetanu Domagoju Vidi, stoper Bešiktaša je odigrao jedno poluvrijeme protiv Turske. Povodom ovog događanja oglasio se HNS čije priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Nakon što su u ponedjeljak na redovnom testiranju za utakmicu s Turskom svi igrači i članovi stožera bili negativni, u srijedu ujutro obavljeno je redovno testiranje za utakmicu sa Švedskom. Službene rezultate testiranja HNS je dobio iza ponoći po lokalnom vremenu te su pokazali da je reprezentativac Domagoj Vida pozitivan na novi koronavirus.

Liječnička služba hrvatske reprezentacije dobila je inicijalnu informaciju pri kraju odmora između dva poluvremena da postoji jedan potencijalno pozitivan rezultat. Radi se o uobičajenoj proceduri pri testiranju te se pritom “sumnjivi” nalaz ponovno testira kako bi se potvrdio rezultat.

Kako je u tom trenutku izbornik Zlatko Dalić već donio odluku o izmjeni Vide, liječnička služba reprezentacije izolirala je Vidu prema svim epidemiološkim mjerama do potvrde rezultata testiranja.

Vida će, sukladno propisima, provesti iduće dane u samoizolaciji u Istanbulu. Svi ostali reprezentativci i članovi stožera, koji su bili negativni na testiranju, po planu će otputovati u Stockholm. Pritom se uzima u obzir da je reprezentacija poštivala sve epidemiološke mjere, sukladno Uefinom Return to Play protokolu.

Uz Vidu, na SARS-CoV-2 bio je pozitivan i jedan član delegacije HNS-a, koji nije bio u kontaktu s reprezentativcima niti članovima stožera” – poručili su iz Saveza.

Nadajmo se kako nijedan drugi Vatreni neće biti pozitivan.

Komentari

komentara

« Povratak