ŠOKANTNI TRANSFER: Europska zvijezda u najboljim godinama odlazi u MLS!

FOTO:

Američki MLS oduvijek je nekako bio utočiste za europske zvijezde koje su odradile najbolje sezone u europskim velikanima.

Tako smo recimo uvjereni kako nema šanse da na prste jedne ruke nabrojite poznate europske nogometaše koji su u najboljim godinama završili u MLS-u. Istina, vjerojatno će vam prvi napamet doći Sebastian Giovinco koji je početkom 2015. godine kao 28-godišnjak prešao iz Juventusa u Toronto.

A sada će isto to učiniti Federico Bernardeschi! Naime, poznati novinar ESPN-a, Taylor Twellman, donosi ekskluzivu kako će 28-godišnji Bernardeschi postati novi igrač Toronta!

Federicu je istekao ugovor s Juventusom pa u Toronto dolazi kao potpuno besplatni igrač. Zanimljivo, tamo će se pridružiti Insigneu (Toronto) i Chiellinijju (Los Angeles), a upravo je taj trojac prije manje od godinu dana osvojio Europsko prvenstvo.

Ono što je fascinantno je podatak da je Juventus platio Fiorentini čak 40 milijuna eura za Bernardeschija u ljeto 2017. godine. No, Federico se nikad nije pokazao kao pojačanje iako je upisao čak 183 nastupa. U dresu ‘Stare dame’ postigao je 12 golova i 24 asistencije.

Komentari

komentara

« Povratak