SOPIĆ REKAO JEDNO, A PJACA DRUGO: Je li Marko Pjaca ovim potezom dokazao da je završio s Rijekom?

FOTO:

Rijeka ipak nije uspjela svladati Dinamo u finalu Kupa. Marko Pjaca i društvo izgubili su 3:1 u uzvratnom susretu finala Kupa.

Momčad Sergeja Jakirovića slavila je golovima Petra Sučića u 28., Martina Baturine u 42. i Marka Bulata u 80. minuti. Počasni gol za Rijeku zabio je Toni Fruk u 91. minuti iz slobodnog udarca. A ono što je mnoge iznenadilo je potez Željka Sopića.

Naime, trener Rijeke odlučio je na poluvremenu ostaviti Marka Pjacu u svlačionici. Nakon utakmice ovako je prokomentirao svoju odluku:

“Zašto je Pjaca izašao na poluvremenu? To je bila moja odluka. Odigrao je jako puno utakmica, bio je na nekim terapijama. Mislim da je to bilo najpametnije, da se nešto ne dogodi jer ide i na Euro. Znamo u kakvom su stanju njegova koljena, izdržala su cijelu sezonu, da je ostalo 1:0 na poluvremenu, vjerojatno ne bi izašao, ali moramo biti svjesni rizika”, rekao je Sopić nakon utakmice. Marko Pjaca ga je kasnije demantirao.

“Nemam problema s koljenima, osjećam se jako dobro i mislim da se dugo nisam ovako dobro osjećao što se tiče koljena. Definitivno nije zbog toga. Nisam tražio zamjenu, to je trenerova odluka makar nisam siguran zašto, ali nisam ni čuo njegovu izjavu”, rekao je Pjaca.

Komentari

komentara

« Povratak