SOPIĆU, OVO JE BILO NISKO: Trener Rijeke brutalno spustio Hajduku!

FOTO:

Željko Sopić i njegova Rijeka ostvarili su novu važnu pobjedu u domaćem prvenstvu, ovog puta u 29. kolu svladali su Hajduk 1:0 golom Pašalića.

Riječani sad imaju čak 10 bodova više od trećeplasiranog Hajduka. Drugoplasirani Dinamo zaostaje pet bodova za Rijekom, ali ima i utakmicu manje. Modri će taj susret odigrati za točno deset dana u Zagrebu.

Nakon utakmice trener Rijeke, Željko Sopić, kazao je nešto što se neće baš svidjeti simpatizerima Hajduka:

“Kontrolirali smo utakmicu i bili bolji. Hajduk je imao jednu stopostotnu šansu na Perišićevu kvalitetu. Zasluženo smo pobijedili. Hajduk ima puno dobrih, iskusnih igrača, nije lako pobijediti u toj utakmici. Ljudi su ih doživljavali kao Rudeš, kao da ćemo unaprijed upisati bodove”, rekao je trener Rijeke Željko Sopić pa otkrio plan za idući tjedan te prokomentirao strijelca Marca Pašalića:

“Razmišljamo samo o Puli sad, moramo se dobro odmoriti. Oni koji su islamske vjeroispovijesti ne moraju za Bajram doći na trening. Marco i ja smo puno razgovarali, rekao sam mu da nije realno da ga je tako dobro krenulo u početku sezone, a nije realno i da ne može zabiti tri-četiri mjeseca. Istina je negdje u sredini, drago mi je da se iz reprezentacije vratio sjajan i motiviran.”

Komentari

komentara

« Povratak