ŠOPING U MADRIDU: Milan kreće po čak tri igrača Real Madrida!

FOTO:

Dva najuspješnija nogometna kluba kada su u pitanju Lige prvaka, Real Madrid i AC Milan, poznati su po jako dobrim odnosima.

Dvojac nerijetko i trguje zbog takvih odnosa. U ovom stoljeću tako su iz Reala prema Milanu otišli Julio Cesar, Fernando Redondo, Ronaldo, Emerson, Klaas-Jan Huntelaar, Kaka, Diego Lopez i Theo Hernandez. Nešto manji broj igrača je otišao iz Milana prema Realu.

A čini se kako će dvojac trgovati u nadolazećem ljetnom prijelaznom roku. Velik broj nogometnih eksperata predviđa pakleni prijelazni rok, a neki su već polako krenuli u akciju. Naime, talijanski mediji pišu kako će Milan šopingirati u Madridu kod Reala.

Jedan od glavnih ciljeva Paola Maldinija, Milanove legende zadužene za sportsku politiku kluba, jest ostanak Brahima Diaza. Talijani kažu kako Rossoneri mogu otkupiti mladog igrača za 22 milijuna eura, ali isto tako da se očekuju novi razgovori. Naime, Milan želi smanjiti tu odštetu dok Real želi ubaciti klauzulu prema kojoj imaju pravo za određeni iznos vratiti Diaza u svoje redove.

Maldini će u razgovoru sa čelnicima Reala provjeriti kakva je situacija i s Lukom Jovićem i Edenom Hazardom, nogometašima koji su na transfernoj listi i koji će u sljedećem prijelaznom roku napustiti Real. Milan vjeruje da bi mogao dovesti obojicu, ali još se ne zna koliko će novca Real tražiti za otpisani dvojac.

Komentari

komentara

« Povratak