ŠOPING U OSIJEKU: Dinamo dovodi dva igrača iz Gradskog vrta!?

FOTO:

Dinamo Zagreb je krajem prošle godine kompletirao veliki transfer kada su iz Osijeka za 2.7 milijuna eura doveli Petra Bočkaja. To je bio itekako uspješan posao.

A čini se kako bi Modri opet mogli baciti pogled na Gradski vrt. Naime, Germanijak.hr piše kako će Dinamo još jednom krenuti po mladog braniča Adriana Leona Barišića koji je ljetos bio jako blizu Maksimiru, ali je posao ipak propao.

No, to nije sve! U menadžerskim krugovima šuška se i o Kleinheisleru, no Dinamova je svlačionica trenutno natrpana. Sjajni Mađar još uvijek nije potpisao novi ugovor s Osijekom pa se zato proširila priča kako bi ga klub mogao unovčiti tijekom zimskog prijelaznog roka inače će na ljeto otići potpuno besplatno.

Dinamovi nogometaši okupit će se u Maksimiru u srijedu 14. prosinca, do konca godine pripremat će se u Maksimiru, a onda će, od 3.do 12.siječnja otići u Rovinj. Zasad se, naravno, ne zna još koga će Ante Čačić povesti na pripreme, koliko će se igrača pojaviti na prozivci, kao što se još ne znaju niti protivnici s kojima bi se Modri trebali susresti u pripremnim dvobojima.

A zasad se i o mogućim novim igračima ne zna mnogo, iako neke informacije uvijek iscure u eter….

Komentari

komentara

« Povratak