SP Katar: Bivša predsjednica Grabar Kitarović predvodila navijački korteo

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

Nakon Souq Waqifa i plaže ispred hotela Hilton u kojem se nalaze “Vatreni”, hrvatski navijači su veliku, 200 metara dugačku zastavu razvukli i na najpoznatijoj katarskoj plaži Katari.

Sjajnu atmosferu priredili su brojni hrvatski navijači na Katari, jednoj od najljepših prirodnih plaža u Dohi. Nakon što su prije utakmice s Marokom razvukli 200 metara dugačku zastavu na središnjoj tržnici u Dohi, Souq Waqifu, a prije utakmice protiv Kanade ispred hotela Hilton u kojem se nalazi hrvatska vrsta, ovoga puta zastava je razvijena na Katari.

Okupilo se više stotina hrvatskih navijača iz svih krajeva svijeta, od Melbournea, Vancouvera, do SAD, Njemačke, brojnih hrvatskih gradova i mjesta. Podignut je i dron, za koji su bile potrebne brojne dozvole, kako bi sve snimio. S navijačima se družila i bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

“Atmosfera je sjajna, sve je puno hrvatskih dresova, baš onako pravo navijački. Malo nas je, ali nas ima. Navijajte večeras za našu reprezentaciju,” kazala je bivša predsjednica koja će biti na današnjoj utakmici protiv Belgije, a iz Zagreba na utakmicu stiže i sadašnji predsjednik Zoran Milanović. “Sutra se vraćam na posao, ali ponovo dolazim na polufinale i finale, gdje naravno očekujem Hrvatsku,” dodala je.

Uslijedio je navijački korteo jednom od obližnjih ulica koji je predvodila Grabar Kitarović. Slučajnim prolaznicima niša nije bilo jasno. Zaustavljali su automobile, izlazili iz njih i fotografirali.

Za analizu utakmice Hrvatska – Belgija kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak