ŠPANJOLCI PITALI OLMA ŠTO SE DOGODI HRVATIMA KAD OBUKU KOCKICE: Odgovor je pravi hit!

FOTO:

26-godišnji Dani Olmo najavio je sutrašnji susret na Europskom prvenstvo u Njemačkoj koji će igrati Španjolska i Hrvatska.

Taj meč je specifičan za Olma, koji ističe: “To mi je jako posebna utakmica. Odrastao sam u Hrvatskoj, to mi je druga domovina. Njenu reprezentaciju predvodi Luka Modrić, moj idol. Njegova najveća vrlina je što je i s toliko godina i trofeja i dalje tako kompetitivan. Vezni red Hrvatske najvažniji je za igru te reprezentacije, ali oni su u cjelini kompletna momčad koja nas tjera da budemo fokusirani.”

Olmo je kasnije, s obzirom na to da je pet i pol godina živio u Hrvatskoj, dobio pitanje španjolskih novinara da objasni što se to dogodi Hrvatima kada obuku kockasti dres, kako postanu tako goropadni. Ovako je odgovorio: “Hrvati su veliki domoljubi, ali kada zaigraju za svoju zemlju u bilo kojem sportu, taj osjećaj im se još pojača. Oni će poginuti za pobjedu.”

Olmo je izbacio svoju drugu domovinu s prošlog Eura. U osmini finala ušao je u 72. minuti te do kraja produžetaka namjestio dva zadnja gola Španjolske za pobjedu 5:3 nad Hrvatskom. Olmo je u Dinamo došao iz Barcelonine akademije kada je imao 16 godina. Nakon pet i pol godina prodan je u Leipzig za 29 milijuna eura. Sada ga žele najveći španjolski i engleski klubovi, a cijena mu je narasla za više od duplo nego što ga je platio njemački klub.

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak