ŠPANJOLCI U STRAHU: Pazite što je Marca objavila nakon ždrijeba!

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će u skupini B Eura 2024 u Njemačkoj sa selekcijama Španjolske, Albanije i Italije, odlučio je ždrijeb u Hamburgu.

Ždrijeb je održan u koncertnoj dvorani Elbphilharmonie u Hamburgu, koji će uz još devet njemačkih gradova idućeg ljeta ugostiti europsku nogometnu smotru.

Euro 2024. počinje 14. lipnja i završava točno mjesec dana kasnije, 14. srpnja, a koje su posljednje tri reprezentacije koje će ići na Euro, doznat će se nakon play-offa u ožujku.

Poznati su i datumi i gradovi u kojima će Hrvatska igrati svoje utakmice na Euru. Igrat će u Berlinu protiv Španjolske u 1. kolu, protiv Albanije u Hamburgu u 2. kolu i protiv branitelja naslova Italije u Leipzigu u 3. kolu. Utakmice su na rasporedu 15. lipnja, 19. lipnja i 24. lipnja. Satnica će biti određena naknadno.

Madridska Marca je u svom tekstu skupinu s Hrvatskom, Italijom i Španjolskom nazvala ”skupinom smrti”, a otvaranje Eura protiv Hrvatske u Berlinu opisala je kao ”tvrd orah” za ambicije Furije.

Komentari

komentara

« Povratak