ŠPANJOLSKI MEDIJI OBJAVILI NEOČEKIVANU VIJEST: Modrić odlazi iz Reala zbog velike ponude!

FOTO:

Hrvatski kapetan, Luka Modrić, ipak će na kraju sezone napustiti Real Madrid, barem tako tvrdi španjolski medij OK Diario.

Štoviše, isti ovaj medij piše kako će Hrvat otići iz Madrida zbog faraonske ponude koju je dobio iz daleke Saudijske Arabije. Kapetan hrvatske reprezentacije dobio je ponudu od 120 milijuna eura za tri sezone u Saudijskoj Arabiji. S druge strane, Real 37-godišnjem veznjaku nudi jednogodišnji ugovor navodno vrijedan 10 milijuna eura. Htio je prihvatiti tu Realovu ponudu, ali onda su se javili Saudijci.

“Dramatičan preokret! Najvjerojatnije će se Modrić u nedjelju oprostiti od Reala i Santiago Bernabeua na utakmici protiv Bilbaa. Već je javio Realu da namjerava otići. Izgledalo je da će ostati, ali onda su se Saudijci javili s još boljom ponudom nego ranije i promijenio je mišljenje”, piše novinar Pedro Antolinos.

“Čini se da su u Realu odmah nakon te Modrićeve objave krenuli u pregovore s Danijem Ceballosom kako bi barem njega zadržali. Stiže i Jude Bellingham pa će oni popuniti prazninu nastalu Modrićevim odlaskom.”

Madridska Marca najavljuje da bi na današnjem sastanku jedan nogometaš mogao reći da odlazi i da bi to moglo biti veliko izneđenje, ali ne navodi ime tog igrača.

Podsjećamo, Luka Modrić je u Real Madridu od ljeta 2012. godine kada je došao iz engleskog Tottenhama. Kao član Real Madrida osvojio je apsolutno sve što se može osvojiti.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak