SPASILI ZAPOSLENIKE KLUBA: Glavni igrač i kapetan potvrdio veliko smanjenje plaća u Barceloni pa uputio kritike čelnicima!

FOTO:

Epidemija koronevirusa stvorila je totalni nered u današnjem svijetu. Ovaj globalni problem prouzrokovao je velike potrese u državnim ekonomijama, nogomet toga dakako nije ostao pošteđen. Mnogi europski klubovi su odlučili kako će morati smanjiti troškove u narednom razdoblju, u prijevodu režu se plaće igračima. Barca također radi rezanje…

Dugo se po medijima nagađalo kada će se to dogoditi u Barceloni i hoće li glavne zvijezde to prihvatiti. Marca je čak išla do toga da Messi i ekipa nisu prihvatili drastične rezove njihovih primanja ali je to na sreću daleko od istine. Nedavno se pojavila lijepa vijest kako su se igrači Blaugrane odrekli čak 70 posto plaće kako bi ostali zaposlenici kluba mogli dobivati 100 posto svojih primanja!

Informacija je potvrđena od samog kapetana i glavne zvijezde španjolskog prvaka, Lionela Messija.

“Dosta puta smo pomagali i na našu incijativu. Ne možemo se prestati čuditi ljudima iz kluba koji su nas stavili u centar pažnje i vršili pritisak da učinimo ono što smo htjeli učiniti od prvog trenutka. Za dogovor je trebalo više dana jer smo tražili najbolji način kako pomoći klubu. Imat ćemo 70% manje plaće za vrijeme ove krize, ali ćemo dati i novac kako bi uposlenici kluba imali iste plaće dok sve ovo traje.” – poručio je najbolji svjetski nogometaš.

Komentari

komentara

« Povratak