Spavaš li mirno, Allianz Areno? Pogledajte kako izgleda sjajno uređeni Maksimir!

FOTO: GNK Dinamo

Dinamo je prije nekoliko dana preko svog službenog Youtube kanala pokazao svojim navijačima kako danas izgleda Maksimir. Moramo reći da smo impresionirani!

Ulaganje nije samo u igrače već i budućnost

Istina, Dinamo danas ima jako puno hejtera i mnogi će redovito napadati Zdravka Mamića kako uzima novce od kluba, ali često se zaboravlja koliko je taj čovjek napravio za klub. Klub iz Maksimira je svake godine jednostavno “space shuttle” za sve u Hrvatskoj, izuzev Rijeke koja već 2-3 sezone pokazuje zube.

Mamić, osim što dobro plaća igrače i odštete, on također financira oko 300 ljudi unutar kluba što je famozna brojka. A osim toga puno se trošilo na razna uređenja i šminkanje Maksimira.

Ipak, većina bi htjela da Dinamo dobije sasvim novi stadion, ali ovo zaista izgleda fantastično. U priloženom videu od 10 minuta možete pogledati kako izgleda našminkani Maksimir… Morate priznati, zaista izgleda čudesno i europski!

UZNEMIRUJUĆA SLIKA: Kovačić dobio tešku ranu kod lijevog oka, završio na šivanju!

https://nogometne-vijesti.hr/europski-nogomet/navijaci-arsenala-zele-vidjeti-odlazak-wengera-a-cetvorka-koja-mogla-doci-klupu/

Komentari

komentara

« Povratak