SPEKTAKL U LIGI PRVAKA: Dogodio se veliki obrat, dvije najveće nogometne zvijezde ipak igraju jedan protiv drugog!?

FOTO:

Nogometni svijet bi unatoč svemu mogao vidjeti veliki okršaj dva vječna sportska suparnika u Ligi prvaka. Tu vijest donosi poznati Sport Bible te tvrdi da bi Cristiano Ronaldo mogao biti spreman za okršaj njegovog Juventusa protiv Messijeve Barcelone!

Podsjećamo, portugalska superzvijezda se zarazila koronavirusom tijekom reprezentativne akcije Portugala 13. listopada, predviđalo se da bi se uskoro mogao vratiti na travnjak no i drugi test na COVID19 se pokazao pozitvnim, iako ovaj puta nije imao simptome.

Britanski The Sun javlja da će Juve testirati Ronalda 24 sata prije dvoboja protiv Barcelone te će onda biti poznato hoće li Ronaldo moći igrati. Ukoliko se test pokaže negativnim, vječno rivalstvo će se nastaviti, makar ovaj puta u drugom natjecanju.

„Dvoboji protiv Cristiana su za mene uvijek posebni i to će ostati zapamćeno zauvijek. Naše rivalstvo traje već godinama i nije lako ostati na ovoj razini, nadam se da će se Ronaldo oporaviti od koronavirusa te da će zaigrati u idućoj utakmici.“ – izjavio je Messi za DAZN.

Susret Juventusa i Barcelone je na rasporedu 28. listopada na stadionu Allianz u Torinu.

Komentari

komentara

« Povratak