SPEKTAKULARNI POVRATAK: Dinamo Zagreb vraća svoju veliku zvijezdu?

FOTO:

Nije nepoznato da Dinamo Zagreb ponekad zna vratiti stare igrače u Maksimir. Mnogi su upravo s povratkom oživjeli svoje karijere kada bi nešto pošlo nizbrdo u inozemstvu.

Jedan od njih svakako bi mogao biti Marko Pjaca, 27-godišnji krilni igrač Juventusa koji je ovog ljeta otišao na posudbu u Empoli. Talijanski mediji sada pišu kako će se ta posudba okončati u narednom prijelaznom roku te da će Pjaca pokušati pronaći novo rješenje.

Skupio je ove sezone sedam nastupa u Serie A, ali nije upisao nijedan pogodak ni asistenciju. Talijanski novinar Nicolo Schira objavio je ovih dana da bi Pjaca u siječnju mogao potražiti novu sredinu:

“Marko Pjaca mogao bi napustiti Empoli u siječnju. Procjenjuje se da će skratiti posudbu iz Juventusa koji će morati pronaći rješenje za hrvatskog igrača”, napisao je Schira na Twitteru.

Ranije ga se povezivalo s povratkom u Dinamo, no taj transfer nije realiziran. Uskoro slijedi novi prijelazni rok, a ostaje za vidjeti gdje će Pjaca nastaviti karijeru.

Kako to biva, Pjaca je već nekoliko godina povezivan s povratkom u Maksimir kako bi oživio svoju karijeru, ali povratak nikako nije bio realiziran. Isto tako s njegovim povratkom Dinamo bi možda mogao pustiti Oršića da se napokon okuša u nekoj jačoj ligi od HNL-a…

Komentari

komentara

« Povratak