SPLIĆANI ČEKAJU SVOJU PRILIKU: Hajduk želi besplatno dovesti jednog od ponajboljih igrača Osijeka!

FOTO:

Glas Slavonije javlja kako je za Osijekovog ofenzivnog veznjaka zainteresiran Hajduk. Na ljeto mu se nudi prilika da ga dovede besplatno.

Pregovori u tijeku?

Laszlo Kleinheisler ove sezone je postigao sedam i asistirao za dva gola Osijeka u svim natjecanjima. Mađarskom ofenzivnom veznjaku iduće ljeto istječe ugovor s Osijekom, a za njega je, čini se, zainteresiran Hajduk.

„Ne mogu komentirati te glasine i špekulacije oko Laszla Kleinheislera i zanimanja Hajduka. Mi smo s njim već određeno vrijeme u razgovorima koji se razvijaju dobro. Postoji obostrana želja za nastavkom suradnje, pa očekujem kako će ona već možda do kraja ovog tjedna biti i službeno potvrđena u vidu potpisivanja novog ugovora. Razgovori su pri samom kraju i ostala je još samo finalizacija. Iskreno, jako bi me iznenadilo ako bi se ta priča završila na neki drugi način.”, rekao je sportski direktor Osijeka Ivica Kulešević za Glas Slavonije.

Inače, 28-godišnji Kleinheisler je u Osijek došao 2019. godine iz Astane. U međuvremenu, za klub s Drave je odigrao 128 utakmica te zabio 20 i asistirao za 15 golova.

Za analizu utakmice Istra – Gorica kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak