Splićanin u Potjeri otkrio da navija za Dinamo pa pogriješio na pitanju o Hajduku

FOTO:

Splićanin Ante poprilično je iznenadio gledatelje Potjere, ali i svoje suigrače, kad je u tom kvizu otkrio da on ne navija za Hajduk, već za Dinamo.

“Ante, 22 godine iz Splita, student”, rekao je u predstavljanju te dodao da studira elektroenergetiku i da u slobodno vrijeme voli pratiti i igrati nogomet te učiti poljski jezik. Zatim se okrenuo suigračima za savjet, a jedan od njih mu je rekao: “Ante, Hajduk uvik igra na prvo misto, odi na višu i vrati nam se.”

Međutim, Antin odgovor je izazvao nevjericu u studiju.

“Inače, ja sam vam iz Splita, ali navijač Dinama! Iz Splita sam, ali navijam za Dinamo”, rekao je. Kasnije je još pojasnio da za Dinamo navija od djetinjstva.

A onda ga je sustigla i hajdučka kazna. Naime, jedno od pitanja je bilo upravo o jednom igraču Hajduka koji je izjavio da je “igrao za Hajduk i još neke manje klubova vanka”. Točan odgovor je bio Alen Bokšić, no Ante to nije znao. Pogriješio je i još jedno dalmatinsko pitanje (o pjesmi TBF-a Splitsko stanje uma, za koju je Ante pomislio da su je otpjevali Dječaci) te na kraju napustio emisiju.

Za analizu utakmice Liverpool – Napoli kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak