SPOMINJALA SE ISTRA, PA OTIŠAO U DRUGU LIGU: Talentirani veznjak Dinama posuđen drugoligašu!

FOTO:

Na samom početku zimskog prijelaznog roka talentirani veznjak  Dinama, Luka Vrbančić, bio je na korak do Istre 1961 gdje je trebao biti na posudbi do kraja sezone. Međutim, iz nekog razloga sve je propalo.

GNK Dinamo mu trenutno ne može garantirati neku normalnu minutažu zbog prevelike konkurencije u veznom redu pa se tako tražio novi klub gdje bi otišao na posudbu. I tek danas je potvrđeno kako je Luka Vrbančić postao novi član Dubrave:

“Luka, dobro došao na Klaku! Na posudbu iz @gnkdinamo do kraja ove sezone stigao je veznjak Luka Vrbančić (18). Nakon Marka Brkljače i Frana Tomeka i Luka će u seniorski nogomet zakoračiti na Grana Klaki. “Prvi dojmovi su odlični i vidi se da je momčad jedna prava škvadra. Vole igrati nogomet i vjerujem da ću ja pomoći momčadi i momčad meni da lakše zakoračim u seniorski nogomet” …kazao je Luka koji je debitirao već danas protiv Jaruna u prvoj utakmici Memorijala “Drago Parać””, pohvalili su se iz Dubrave putem društvenih mreža.

Ove sezone samo je dva puta nastupio za prvu ekipu Dinama. Obje utakmice bile su u Kupu, protiv niželigaša Ponikva i Oriolika, a Ponikvama je u svom debiju zabio i prvijenac. U Dinamovim juniorima nosio je desetku i smatra ga se jednim od najperspektivnijih igrača kluba.

Komentari

komentara

« Povratak