SPREMA SE PROMJENA NA KLUPI? Ukoliko pobijedi Mamićeva ekipa, zna se tko će zamijeniti Čačića!

FOTO:

Svi već znamo o famoznom ratu unutra zagrebačkog Dinama gdje se dvije struje bore za vlast u klubu.

Zdravko Mamić je na nedavnoj presici u Mostaru otkrio mnogo toga, a isto tako je potvrdio ono što se već neko vrijeme šuška u Zagrebu. To je da baš i ne podnosi Antu Čačića, kojeg je zasuo novim kritikama zbog transfer politike, a i odnosa prema nekim igračima.

Sportske novosti tako pišu da će gotovo pa sigurno doći promjena na klupi Dinama ukoliko ‘Mamićeva struja’ pobijedi na Dinamovoj skupštini u ožujku. Štoviše, čak se i zna nasljednik Ante Čačića. U pitanju je Nenad Bjelica!

Povijest odnosa Mamića i Bjelice jako je burna, ali Mamić je sve to vrijeme o Bjelici kao treneru zadržao visoko mišljenje. To što ga je koncem ožujka 2020. žestoko nagazio nakon što Bjelica nije pristao na smanjenje plaće zbog pandemije, a iza njega je potom stala i kompletna svlačionica, po svemu nije tako drastično narušilo njihove odnose.

Premda su se ružno rastali, Bjelica i Mamić očito su uspjeli obnoviti odnose te su pokazali u nekoliko navrata da nemaju problema zajedno poslovati. Bjelica je u prosincu 2021. dao “zeleno” ta dva milijuna eura težak transfer Petra Bočkaja iz Osijeka u Dinamo, što su Dinamovi navijači doživjeli kao veliki posao svog kluba.

Ljetos su Mamić i Bjelica sve dogovorili i oko transfera tada javnosti jako malog poznatog osječkog stopera Adriana Leona Barišića (21). I tada je bio dogovoren iznos od dva milijuna eura, ali u Maksimiru su Uprava i trener Ante Čačić stopirali taj transfer objašnjavajući kako nije normalno da klub rezervnog igrača Osijeka plati dva milijuna. Posao je propao, ali Bjelica i Mamić i tada su pokazali da nemaju problema poslovati zajedno.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak