SPREMA SE SPEKTAKL: Josip Juranović će srušiti rekord Celtica!?

FOTO:

Hrvatski reprezentativac te član škotskog Celtica, Josip Juranović, jedan je od igrača koji bi u ljetnom prijelaznom roku trebali napraviti veliki transfer.

Podsjećamo, ovaj mjesec već se pisalo kako se bivši igrač zagrebačke Dubrave i splitskog Hajduka nalazi na radaru nekoliko uglednih klubova iz engleskog Premiershipa. O cijeloj situaciji oko Josipa Juranovića govorio je Chris Sutton, legenda Celtica koja danas radi kao tv komentator.

“Celtic će uvijek moći prodati svoje najbolje igrače, ali vrijeme za to nije sada. Što se tiče igrača poput Juranovića, to ne bi imalo smisla. Klubovi iz najjačih liga, uključujući englesku, će ga sigurno pratiti, to je normalna praksa. Hrvatska ima reputaciju proizvodnje igrača najviše klase.

Kada se izborite za mjesto u reprezentaciji kao Juranović, privlačit ćete kupce. Ako postoji klub koji ga ne prati, to jednostavno znači da imaju lošu skautsku službu. Juranović se nalazi u sjajnoj poziciji. Stigao je iz Legije prije samo godinu dana, navijači ga vole i izvrsno se uklopio u ekipu” rekao je Sutton.

Naglasio je kako će Juranović uskoro zaigrati u grupnoj fazi Lige prvaka, a potom i na Svjetskom prvenstvu, što može dodatno podebljati njegovu vrijednost. Celtic ovih dana navodno dobiva ponude od 15 milijuna eura, ali Sutton smatra kako bi ih trebao odbiti, jer bi Juranović u budućnosti mogao dostići i 25 milijuna, koliko iznosi najskuplji transfer u povijesti Škotske, kada je Arsenal 2019. kupio Celticovog Kierana Tierneya.

KRUNA KARIJERE: MARIO PAŠALIĆ RADI TRANSFER KARIJERE!?

Komentari

komentara

« Povratak