SPREMAN ZA NOVU AVANTURU: Ivan Jurić na stolu ima tri sjajne ponude!

FOTO:

Hrvatski trener, Ivan Jurić, završio je svoju epizodu kao glavni trener talijanskog Torina. U njegovom mandatu klub je dva puta završio kao deseti, a u posljednjoj sezoni bili su deveti. Što se tiče talijanskog Kupa, tu su jednom došli do četvrtfinala gdje su ispali od Fiorentine.

Jurića su nakon talijanske epizode uvelike povezivali s odlaskom u Hajduk Split, ali čini se kako će Splićani ipak dobiti stranog trenera. Jurića se potom spominjalo u kontekstu francuskih klubova, točnije Nice, Lensa i Rennesa. Zatim se zakotrljala priča kako je jedan od kandidata za preuzimanje Seville, a sada Talijani opet imaju nove špekulacije.

Naime, tamošnji Tuttosport tako se pozabavio pitanjem njegove budućnosti i najavio da trenutno postoje dvije opcije koje se čine izglednima.

Prema pisanju tog medija, Jurića žele talijanski prvoligaši Cagliari i Udinese. Cagliari je u potrazi za novim trenerom nakon umirovljenja Claudija Ranierija, dok Udinese nije siguran želi li nastaviti suradnju s Fabiom Cannavarom. Isto tako, spominje se i interes engleskog drugoligaša West Bromwicha, no navodi se da je Juriću prioritet ostati u Italiji.

Tuttosport dodaje da je Jurić imao želju preuzeti neki od jačih talijanskih klubova. Najizglednija opcija bila je Atalanta, no ona je, čini se, odlučila zadržati Gian Piera Gasperinija pa je Jurićev plan propao.

Komentari

komentara

« Povratak