SPREMAN ZA TRANSFER ŽIVOTA: Dani Olmo bira između ova četiri kluba!

FOTO:

Postalo je kristalno jasno kako će sjajni Dani Olmo ovog ljeta napraviti transfer života. A sada se samo postavlja jednostavno pitanje – gdje je njegova sljedeća destinacija?

Mundo Deportivo i Bild pisali su da Barcelona pokazuje najveći interes za ofenzivnim veznjakom španjolske reprezentacije, dok je talijanski insajder Nicolo Schira popisu zainteresiranih klubova dodao Manchester City, Manchester United i PSG.

Kao što se ranije neslužbeno pisalo, Olmo ima otkupnu klauzulu od 60 milijuna eura. S obzirom na to da ga žele najveći europski klubovi, pri čemu je osobito primamljiva opcija povratka u Barcelonu, u čijim je mlađim uzrastima igrao prije odlaska u Dinamo, Olma očekuje najvažnije ljeto tijekom kojeg će morati odlučiti gdje će nastaviti karijeru.

Inače, sve ovo pomno prate iz Maksimira jer će sjajan poklon doletjeti upravo njegovom bivšem klubu Dinamu.

Podsjetimo, Olmo je kao 16-godišnjak stigao u Dinamo i u zagrebačkom se klubu zadržao do 2020., kada ga je Leipzig kupio za 29 milijuna eura. Uz taj iznos, Dinamo čeka 20 posto zarade koju njemački klub bude imao prilikom Olmovog idućeg transfera.

Ako je Olmova odštetna klauzula u Leipzigu zaista 60 milijuna eura, jasno je da njihov profit iznosi 31 milijun eura u odnosu na ono što su za igrača platili Dinamu. Dinamo bi, pak, od toga dobio 20 posto ili 6.2 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak