SRAMOTA SVJETSKIH RAZMJERA: Evo tko postaje novi trener Milana!

FOTO:

Noćna mora se nastavlja i dalje, to su riječi koje si već godinama ponavlja svaki navijač Milana. Rossoneri su izgleda ušli u crnu rupu iz koje se nemoguće iščupati. Hoćemo li ikad više vidjeti grande Milan?

Naime, jučer popodne potvrđeno je kako je Marco Giampaolo dobio otkaz u Milanu. 52-godišnji strateg radio je vrlo dobar posao u Sampdoriji, ali u Milanu se očito nije snašao. Ili se barem može kazati kako nije dobio pravu priliku jer uprava nije imala strpljenja s njim.

Navijačima nije bilo jasno zašto je otkaz dobio Gennaro Gattuso na kraju prošle sezone, a dolazak Giampaola nije popravio situaciju. Ovaj trener razočarao je upravu svojim čudnim ponašanjem jer je čitavo ljeto uigravao jednu taktiku da bi na samom startu prvenstva potvrdio da se itekako zeznuo. Epilog? Milan nakon sedam odigranih kola leži na katastrofalnom 13. mjestu. Upisali su tri pobjede i čak četiri poraza.

No, izgleda kako će navijači još dugo prezirati upravu kluba. Danas bi trebala doći potvrda kako će novi trener kluba postati Stefano Pioli! U pitanju je strastveni navijač Intera koji se baš nije iskazao u trenerskim vodama. Štoviše, u pitanju je trener koji ima više poraza nego pobjeda u ligaškim utakmicama.

Navijači su itekako razočarani, ali što se njih pita, zar ne?

Komentari

komentara

« Povratak