Sramotan potez Arsenala i Walcotta o kojem priča cijela Engleska!

FOTO: BBC Sport

Malo je reći da su Englezi ostali šokirani potezom Arsenala i Walcotta na jučerašnjoj FA Kup utakmici protiv Sutton Uniteda.

Arsenal zaboravio?

Pobjeda Arsenala bila je očekivana, pa se nakon utakmice najviše pričalo i pisalo o neprofesionalnom potezu kapetana Topnika Thea Walcotta koji nije poštovao temeljnu gestu u svijetu nogometa – zamjenu klupskih zastavica s protivničkim kapetanom uoči početka utakmice.

Na centru igrališta samo je kapetan Suttona Jamie Collins imao svoju zastavicu koju je dao Walcottu, no kapetan Arsenala nije mu uzvratio suvenirom jer ga nije ni imao! Bez obzira koji god razlog bio za to, ovaj njegov čin zaista nema opravdanja jer je to bilo neprofesionalno i podcjenjivački. Treba dodati kako je Twitter eksplodirao u napadu na Arsenal.
Ipak, nakon utakmice dogodilo se nešto jako lijepo od strane Walcotta, koji je uspio smiriti nogometne fanove i kompletnu javnost. Naime, Theo je nakon utakmice ušao u protivničku svlačionicu te pozdravio svoje suparnike, a nekima je i podijelio autograme.

https://twitter.com/YourPLNews/status/834016848211488768

https://nogometne-vijesti.hr/europski-nogomet/vremeplov-danasnji-dan-tocno-11-godina-thierry-henry-srusio-real-usred-madrida/

Komentari

komentara

« Povratak