SRAMOTNA IZJAVA BIVŠEG KAPETANA HAJDUKA: “Pajač je odsudio kako su mu naputak dali oni iznad njega”

FOTO:

Istra je šokantnim pogotkom Matea Lisice iz 101. minute pobijedila Hajduk 1:0 na Poljudu u sedmom kolu SuperSport HNL-a. Bio je to prvi poraz splitskog kluba u novoj sezoni, koji sada s 15 bodova iz šest utakmica predvodi ljestvicu hrvatskog prvenstva.

Bivši hrvatski branič s pet nastupa za reprezentaciju te nekadašnji kapetan Hajduka Hrvoje Vejić (46) u tekstu za Dalmatinski portal komentirao je Igora Pajača, glavnog suca utakmice Hajduk – Istra.

“Iz prvog poluvremena najzanimljiviji detalj mi je bila ruka u 11. minuti. Znači, igrač Hajduka centrira, majstor rukom brani kao Vrsaljko u najboljim danima, i šta? Nije ruka, naravno, kako bi i bila.

Pajač radi neku gestu kojom objašnjava zašto nije ruka, ali bojim se da ni on sam sebe ne razumije u tom trenu. Ali nakon dvadesetak minuta u napadu lopta pogađa igrača Hajduka i šta – svira se igranje rukom, naravno. E sad, dragi suci, može li itko objasniti šta je kažnjivo igranje rukom, a šta nije?

Igor Pajač ne može i ne treba, on je danas odsudio kako su mu naputak dali oni iznad njega. Nećemo se vaditi na suđenje, nismo izgubili radi toga, ali sinoć su igrači Istre doslovno mogli i jesu, izbiti igrače Hajduka bez ikakve sankcije.

Možda vas to čudi, mene ne, jer su ljudi koji su mene krali danas na najvišim pozicijama u sudačkoj organizaciji. Najbitnije je imati dobre edukatore. Kmečimo opet, naravno da kmečimo, prvi ja, jer ne mogu zaboraviti kakve sam besramne krađe doživio. Imam PTSP od toga, oprostite”, napisao je Vejić, čiji cijeli tekst možete pročitati ovdje.

Komentari

komentara

« Povratak