SRAMOTNA IZJAVA PREDSJEDNIKA SRBIJE: Aleksandar Vučić brutalno uvrijedio igrača Slovenije koji je zabio gol Srbiji

FOTO:

Srpski predsjednik, Aleksandar Vučić, poznat je kao veliki sportski fanatik. To se posebno odnosi na nogomet i košarku.

Predsjednik Srbije imao je golema očekivanja od nogometne reprezentacije, ali oni su nakon tri odigrana kola zauzeli posljednje mjesto u skupini C. To je okarakterizirano kao veliki debakl, a s tim se slaže i sam predsjednik:

“Slažem se da je ovo debakl. Da, ovo je sport, samo mi smo dali puno para za taj sport i ljudi u Srbiji zaslužuju bolje rezultate. Nije problem kad izgubite od Engleske, koja je loša, nije problem kad izgubite od Njemačke ili Španjolske, ali je problem kad izgubite od Slovenije koja tri i pol puta manje košta od igrača Srbije”, rekao je Vučić pa je nastavio:

“Problem je kad vam igrač Celja, koji zarađuje pet tisuća eura mjesečno, daje golove jer nema nikoga da ga isprati. Puno ulažemo u infrastrukturu i plaće funkcionera u Savezu, iako će oni reći da od UEFA-e dobivaju novac. To su gluposti i prazne priče izbornika i svih ostalih. Ulažemo ogroman novac i građani Srbije su zaslužili bolji rezultat”, dodao je Vučić.

Prvi čovjek Srbije tako je otvoreno uvrijedio Žana Karničnika koji igra u Celju. Transfermarkt kaže kako trenutno vrijedi milijuna eura. Inače, Slovenija prema Transfermarktu vrijedi 313 milijuna eura, dok Slovence vrednuju na 141,5 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak