SRAMOTNE RIJEČI: Trener WBA otvoreno prozvao Slavena Bilića!

FOTO:

Sam Allardyce, legedarni engleski strateg, trenutno je u jako teškoj misiji kako ostaviti West Bromwich Albion u eliti engleskog nogometa.

Ovaj poznati trener naslijedio je našeg Slavena Bilića koji je potpuno neočekivano dobio otkaz nakon sukoba s upravom. Rezultati se nisu popravili ni dolaskom ‘Big Sama’ pa je tako WBA trenutno pretposljednja momčad Premiershipa, a spas im bježi ogromnih devet bodova.

Allardyce je odradio presicu uoči današnje važne utakmice protiv Sheffield Uniteda. Nije posve jasno ali Sam je odlučio bocnuti Bilića:

“Opet ne spavam, ali to je ono na što sam navikao i što je pravilo u mojoj karijeri. Mogao sam biti tamo gdje je sada Slav i zarađivati bogtepitaj koliko milijuna, ali nema šanse da bih napravio ono što je uradio Bilić – otišao u Kinu samo zbog para. Umjesto toga želim ispuniti najveće izazove u Premiershipu, najjačoj ligi svijeta.”

Allardyce se nije slučajno višestruko očešao o Bilića premda ga nitko nije pitao za komentar o prethodniku. WBA nije ni prvi klub u kojem im se križaju putevi, a Big Sam je uvjeren da mu je prije šest godina Super Slav u West Hamu uzeo možda najveću priliku karijere.

Komentari

komentara

« Povratak