SRAMOTNE SCENE: Armada napala švedske navijače u Rijeci

FOTO:

Osijek i Rijeka danas igraju prve utakmice 2. pretkola Konferencijske lige te tako kreću u svoju ovosezonsku europsku avanturu.

Osijek od 14 sati gostuje u Kazahstanu kod Kizilžara, dok Rijeka od 20:30 na Rujevici dočekuje švedski Djurgarden. Obje utakmice moći ćete pratiti u televizijskom prijenosu te u tekstualnom prijenosu uživo na Indexu.

Večer uoči susreta u Rijeci došlo je do velikog sukoba između Armade i švedskih navijača, koji su u navijačkim sukobima poznati kao izuzetno žestoka skupina. Armada ih je, čini se, napala u jednom kafiću u centru Rijeke. U sukobu su korištene i baklje, a prema snimci djeluje i kako je porazbijan dobar dio kafića u kojem su Šveđani boravili.

Prema snimkama na društvenim mrežama, 70-ak maskiranih pripadnika Armade napalo je Šveđane koji su zauzeli terasu jednog kafića na Korzu. Doletjele su im baklje, a oni su uzvratili bacajući staklene boce.

“Mladići na cesti kazu da je to tradicija. Švedi su sjedili u kafiću, djevojke i mladići, bio je live nastup jazz dua, kad je ekipa došla da ih nabije. Tradicija”, napisala je jedna svjedokinja.

Komentari

komentara

« Povratak