SRAMOTNI ISPAD: Hajdukovi navijači podigli transparent protiv izbornika Dalića!

FOTO: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

U ovim trenucima igra se dvoboj između Varaždina i Hajduka u sklopu šestog kola HNL-a za sezonu 2023/24. Nakon prvih 45 minuta rezultat je 1:1.

Osim dva pogotka u prvom dijelu, opet smo vidjeli ružno ponašanje Torcide. Hajdukovi navijači ovog puta vrijeđali su Hrvatski nogometni savez tijekom utakmice u Varaždinu, a imali i poruku za Zlatka Dalića. “Daliću maži palačinke, a ne nama oči”, moglo se vidjeti na tribinama varaždinskog stadiona. Poruka je podignuta u prvoj utakmici nakon što je izbornik reprezentacije objavio popis na koje igrače računa za rujanske utakmice u kvalifikacijama za Euro 2024. Naravno, zasmetalo im je što na tom popisu nema Marka Livaje.

Podsjetimo, Livaja je nakon prošlogodišnjeg finala SuperSport Hrvatskog kupa na Rujevici protiv Šibenika poveo navijanje uvredljivom pjesmom koja sadrži elemente nasilja, čime je uvrijedio navijače Šibenika.

Potom je u lipnju napustio pripreme Hrvatske pred Final Four Lige nacija nakon incidenta na treningu reprezentacije na riječkom stadionu. Trening je bio nakratko prekinut nakon što je Livaja krenuo prema tribinama u verbalni okršaj s dijelom publike koji ga nije prestajao vrijeđati.

Hrvatska će 8. rujna u Rijeci igrati protiv Latvije i tri dana kasnije u Erevanu protiv Armenije….

Komentari

komentara

« Povratak