SRAMOTNO: Otkriven pravi razlog zbog kojeg je Ćaleta-Car otkazao nastup na U-21 EURU!

FOTO:

Kako je objavljeno prethodnih dana, izbornik mlade reprezentacije na EURO u Italiju i San Marino neće voditi jednog od ključnih igrača u obrani, danas otkriven i pravi razlog.

Sramotno i razočaravajuće

Izbornik naše U-21 reprezentacije, Nenad Gračan, u četvrtak je objavio popis igrača na koje računa na predstojećem Europskom prvenstvu. Među odabranima nije ključan igrač obrane, Duje Ćaleta-Car. Kao objašnjenje, navedena je činjenica kako mu njegov klub Olympique iz Marseillea ne dopušta nastupe za mladu reprezentaciju.

Naknadno, izbornik Gračan je tijekom jučerašnjeg dana otkrio kako su se stvari, uz dobru volju, mogle sasvim drugačije riješiti:

„Mislim da je uz želju i motiv igrač mogao biti s nama.”, rekao je izbornik za Hrvatski radio pa zaključio:

„Ćaleta-Car jedan nam je od ključnih igrača, ali poštujemo njegovu odluku. Uostalom, atmosfera u ekipi dobra je i ne treba nam nezadovoljstvo u svlačionici.”

Ovakva odluka igrača pomalo je razočaravajuća, pogotovo ako se uzme u obzir da je Šibenčanin za francuskog prvoligaša u ovoj sezoni odigrao sveukupno samo 26 utakmica.

Kako danas javlja Večernji list, pravi razlog je još bizarniji. Naime, Ćaleta-Car i njegov suigrač iz Olympiquea, Nemanja Radonjić su uplatili odmor na Maldivima za sebe i svoje bolje polovice pa mu se nastup na EURU nikako nije uklapao u planove za ljeto.

TREBAMO LI SE BRINUTI? Evo kakvo je stanje u skupini gdje se nalaze Vatreni!

JUVE KONAČNO POMLAĐUJE OBRANU: Na meti su dvije velike zvijezde!

« Povratak