SRAMOTNO PODCJENJIVANJE: Evo kako su talijanski mediji “dočekali” Dinamo!

FOTO:

Zagrebački Dinamo danas igra još jednu povijesnu utakmicu, a okršaj protiv Atalante u Milanu jučer su najavili trener Bjelica i napadač Petković.

Nenad Bjelica je kazao kako vjeruje u svoju ekipu te da će Modri ostvariti pozitivan rezultat na San Siru. Također je otkrio kako su svi igrači spremni te da nedostaje samo Nikola Moro, veznjak koji je u Zagrebu protiv Šahtara dobio crveni karton.

No, ono što fascinira su talijanski mediji koji su pokazali kako ih baš ne zanima ova utakmica. Glavna tema Gazzette dello Sport, Corriere dello Sporta i Tuttosporta je sudar Juventusa i Atletica koji je zauzeo sve naslovnice i uvodne stranice baš svakog lista. Gazzetta dello Sport u donjem lijevom kutu naslovnice ima mali okvir najave utakmice uz naslov “Gasperini u misiji:

Samo pobjeda”. Tuttosport je na naslovnici provukao manji naslov “Dea [nadimak Atalante], moraš vjerovati!”, dok Corriere dello Sport na prvoj stranici nema ni slova o utakmici Atalanta – Dinamo.

Ova utakmica nalazi se tek na šestoj, osmoj ili čak 13. stranici, a nijedne novine nisu prenijele ni slova s Dinamove press konferencije. Tek je Gazzetta dello Sport objavila mali okvir o Daniju Olmu, a u glavnom tekstu pisala je samo o Atalanti te prenijela Gasperinijeve izjave. Zanimljivo, Corriere dello Sport objavio je razgovor s Kevinom Theophile-Catherineom, koji rijetko daje izjave čak i za hrvatske medije.

“Uvijek sam iznimno cijenio talijanski nogomet, a sa šest godina naučio sam što znači riječ ‘catenaccio’ [bunker, op.a.]. Nemam nekih planova za budućnost, ali ako se ukaže prilika, volio bih doći igrati u Serie A”, rekao je Dinamov stoper.

Neka današnja pobjeda Dinama bude na sutrašnjim naslovnicama…

OVO SE TEŠKO ODBIJA: DINAMO PRIMIO PONUDU TEŠKU 15 MILIJUNA EURA ZA VEZNJAKA!

Dinamu najveća podrška na eurospkim gostovanjima u ovom stoljeću?

GOSPODINE, JESTE LI SIGURNI? PAZITE ŠTO JE TRENER ATALANTE REKAO UOČI DINAMA!

Komentari

komentara

« Povratak