SRAMOTNO PONAŠANJE TRENERA ARSENALA: Pogledajte što je radio suparničkom treneru!

FOTO:

Arsenal je jučer nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca izbacio Porto iz Lige prvaka. Topnici su tako došli u četvrtfinale Lige prvaka gdje nisu bili od sezone 2009/10.

Podsjećamo, Porto je slavio 1:0 u prvoj utakmici, Arsenal je uzvratio s istim rezultatom u uzvratnom susretu na Emiratesima. U produžecima nismo vidjeli golove pa smo tako otišli na izvođenje jedanaesteraca gdje je bolji bio engleski velikan.

Tijekom utakmice u više trenutaka je uz aut-liniju zaiskrilo između dvojice trenera, Portovog Sergija Conceicaa i Arsenalovog Mikela Artete. Nakon kraja utakmice Conceição je prišao Arteti i dodatno prigovarao, ali je njihova rasprava završila. Nakon utakmice je izjavio kako mu je Arteta vrijeđao obitelj:

“Ono što je Arteta na španjolskom rekao prema našoj klupi bila je uvreda za moju obitelj. Mora da su to odlike španjolskog trenera jer je ista situacija bila s Guardiolom. Vrijeđao je moju obitelj. Na kraju sam mu rekao da obrati pažnju jer koga god da je vrijeđao, taj više nije među nama. I neka se fokusira na treniranje svoje momčadi jer zbog individualne kvalitete igrača ima obvezu raditi više i bolje.

Za analizu utakmice Borussia Dortmund – PSV Eindhoven kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak